dimarts, 29 de novembre del 2011

Èxit a la Fira d'Albinyana













Avui us escric per ensenyar-vos totes les novetats que vaig portar a la Fira d'artesans d'Albinyana. Una fira que cada any és més preciosa, en un poble encantador i únic del Baix Penedès, on els organitzadors i col·lavoradors cada any es superen, preparant una fira cada cop més bonica. Des d'aquí felicitar a tota aquesta gent que de manera voluntaria organitzen detall a detall tota la fira i un petó a tots.

Hoy os quiero enseñar todas las novedades que hice para la fira de artesanía de Albinyana. Una fira que cada año es más bonita, un pueblo encantador y único en la comarca del Baix Penedès, donde los organizadores y colaboradores cada año se superan preparando una fira preciosa. Des de aquí, quiero felicitar a todos ellos, que voluntariamente organizan detalle a detalle toda esta gran fiesta. Besos.

3 comentaris:

eliurpi ha dit...

Felicitats Anna!
un treball fantàstic! vam passar un gran dia tots junts!
Petonets i una abraçada!

Atelier Riambau ha dit...

Moltes felicitats Anna, una parada excepcional,

I per la part que em pertoca i en nom de tot el comitè organitzador, moltes gràcies. Comentaris així ens encoratgen a superar-nos any rere any!

Helena ha dit...

Felicitats per la parada, t'ha quedat fantàstica i suposo que ho vas poder vendre quasi tot! Són articles ideals per Nadal i ben originals!