dijous, 16 de desembre del 2010

Collita propia


Hola, aquests dies us aniré ensenyant tot el que he fet aquest any per decorar la casa. El primer que us vull ensenyar és aquesta caseta. Tenia ganes de fer una caseta de neu amb roba de lli i roba de cotó vermella. I vaig dibuixar aquesta caseta en una cartolina, li vaig retallar els patrons i així és com m'ha quedat. M'agrada molt el resultat, és un encant.
Hola, estos días os iré enseñando todo lo que he hecho este año para decorar la casa. Lo primero que os quiero enseñar es esta casita. Tenía ganas de hacer una casita de nieve con ropa de lino y ropa de algodón roja. Y dibujé esta casita en una cartulina, le recorté los patrones y así es como me ha quedado. Me gusta mucho el resultado, es un encanto.

5 comentaris:

Pili López ha dit...

Que bonita Anna y la has diseñado tu!!!!
Está preciosa, te felicito.
Besos

Atelier Riambau ha dit...

Guau!!!! quines mans que tens!!! m'encanta!!! i disssenyada per tu? diu molt del nivell que ja tens!!! moltes felicitats i espero que ens veiem aquestes festes,

Esther

anamarin ha dit...

Super original y con esas telas es muy chula.
Besos.

MONTSE ha dit...

Una caseta molt original, felicitats pel diseny i els colors, la veritat que els vermells, blancs i grissos queden preciosos. Petonets per tu i la Julia.

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Qué bonita! Me encanta cómo te ha quedado!! :)