dijous, 17 de març del 2011

Sitges 2011

Hola, avui he fet una visita llampec a Sitges. I com cada any hi ha moltes coses a veure. Novetats, detallets, idees, robes, exposicions... Tot i ser entre setmana i l'hora de després de dinar, estava a tope!!! I feia molta calor!!! Però ha valgut la pena, i com que segur que m'han quedat moltes coses per veure, i tornaré aquest cap de setmana. Us ensenyo una fotografia de la parada de la Pepi, de Mi Casita de Patchwork, que m'ha donat permís per fer-la. Us aconsello que si aneu a Sitges la passeu a veure, té coses que són una monada (teles, botons, cintes...), què us he de dir que no sapigueu. També m'ha agradat molt tot el que tenien a la parada de l'agulla de Sabadell, i com no esmentar-vos la parada de la meva estimada amiga Gloria Patchwork de Cantabria... Bé, no m'enrotllo més i ens tornem a veure a Sitges.

Hola, hoy he hecho una visita relámpago a Sitges. Y como cada año hay muchas cosas que ver. Novedades, detalles, ideas, ropas, exposiciones... A pesar de ser entre setmana y la hora después de comer, estaba a tope!!! Y hacia mucho calor. Pero ha valido la pena y como seguro que me han quedado muchas cosas por ver, volveré este fin de setmana. Os enseño una foto de la parada de Pepi, de Mi casita de Patchwork, que me ha dado permiso para fotografiar. Os aconsejo que si vais a Siotges la paséis a ver, tiene cosas que són una monada (telas, botones, cintas...) bueno, que os tengo que decir que no sepáis de ella. También me ha gustado mucho todo lo que tenían en la prada de l'Agulla de Sabadell y como no la parada de mi querida amiga Gloria Patchwork de Cantabria... D'entre muchas otras que tienen cosas fantásticas. Bueno no me enrollo más y nos volvemos a ver en Sitges!

dimarts, 15 de març del 2011

L'Osseta

Hola ja tinc acabada l'osseta. És de la col·lecció que ens va regalar la Rosa. És ideal per posar el nom i la data de neixament d'un nadó, un detall ideal per regalar. Estic apunt d'acabar el de la nina que m'encanta com està quedant, aviat us l'ensenyaré.
Hola, ya tengo acabada la ossita. Es de la colección que nos regaló la Rosa. Es ideal para poner el nombre y la fecha de nacimiento de un bebé. Un detalle perfecto para regalar. Estoy apunto de terminar el cuadrito de la muñeca y esta quedando muy bien. Pronto os lo podré enseñar.

dimarts, 8 de març del 2011

Comencem l'escola





Hola, us vull ensenyar aquest quadre acabat. És un quadre que ens va regalar la Rosa. Aquest serà per la Júlia i el penjarem a la seva habitació. Ha estat molt divertit fer-ho i ja n'estic començant dos més de la mateixa col·lecció, un osset i una nina.

Hola os quierenso enseñar este cuadrito termnado. Nos lo regalo Rosa. Este es para Júlia, y ahora ya estoy haciendo dos más de la misma colección, un ossito y uno de una muñeca. Són muy divertidos de hacer y el resultado me encanta.