diumenge, 28 de setembre del 2008

Premi

Aquesta setmana he tingut una grata sorpresa. La Pili, que té un blog molt bonic que es diu "de tot cor", m'ha otorgat aquest premi:

Com ens explica la Pili en el seu blog:
"A todas nos encantan los blogs, en la mayoría sus objetivos son mostrar las maravillas y hacer amistades; hay personas que no se interesan cuando les damos un premio y de esta manera contribuyen a cortar esos lazos; ¿queremos que se corten o se propaguen? Entonces tratemos de prestar más atención a ellos! Debemos entregarlo a 8 blogger's que deben hacer lo mismo y poner el texto"
Així doncs jo otorgo aquest premi als blogs que més m'agrada visitar, a aquells que no passa una setmana que no hi entri a fer un cop d'ull, blogs encantadors:
Felicitats a totes!!!! I als que visiteu el meu blog us convido a veure els blogs que jo he escullit. Petons.

dissabte, 27 de setembre del 2008

Clauers per regalar

Clauer de flor davant:


Darrera:


Clauer de Nadal davant:

Aquesta setmana he fet uns clauers de prova. De moment n'he fet uns amb forma de flor i uns altres amb una estrella de Patchwork dibuixada amb colors de Nadal. M'agrada com han quedat, en faré uns quants més per regalar. A part d'aquests he triat altres formes, ja us ensenyaré com queden.

diumenge, 21 de setembre del 2008

Camí de Taula





Avui he acabat aquest camí de taula. És per la taula del menjador. Està fet amb trocets de roba que em van sobrar del que vaig fer per Nadal l'any passat.

dilluns, 1 de setembre del 2008

Donde reside el amor


Aquest cap de setmana he pogut veure la pel·lícula " Donde reside el amor". Winona Ryder interpreta a una estudiant universitària, que va a passar l'estiu a California a la casa de la seva avia i la seva tieta. Ha d'acabar la tesi doctoral i reflexionar sobre la important decisió de casar-se. Personalment aquesta pel·lícula m'ha encantat, és emotiva, però també divertida. M'han agradat els valors que transmet, l'amistat... i el Patchwork. Ja que un grup d'amigues (entre elles l'avia i la tieta de l'estudiant), es reuneixen sovint per fer patch, en concret una vànova, on cada una d'elles hi plasma un trocet de la seva vida, de les seves experiències amb l'amor... Val la pena que la veieu de veritat us ho dic. Si l'heu vista, ja em direu la vostra opinió.
Este fin de semana he podido ver la película "Donde reside el amor". Winona Ryder interpreta a una estudiante universitaria, que va a pasar el verano en California a la casa de su abuela y su tía. Tiene que acabar la tesis doctoral y reflexionar sobre la importante decisión de casarse. Personalmente esta película me ha encantado, es emotiva, pero también divertida. Me han gustado los valores que transmite, la amistad... y el Patchwork. Ya que un grupo de amigas (entre ellas la abuela y la tía de la estudiante), se reúnen a menudo para hacer patch, en concreto una colcha, donde cada una de ellas plasma un trocito de su vida, de sus experiencias con el amor ... Vale la pena que la veais, de verdad os lo digo. Si la habéis visto, ya me diréis vuestra opinión.